Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wat is energiebelasting?

januari 12, 2021

De naam zegt het eigenlijk al. Energiebelasting is een belasting die je betaalt over het verbruik van je gas en energie. De hoogte van de belasting wordt door de overheid vastgesteld en is afhankelijk van de hoogte van je energieverbruik. ..

Second life beter dan recycling!

januari 5, 2021

Apple geeft een bedrag retour voor de oude telefoon bij aanschaf van een nieuwe. Betekent wel dat je de telefoon niet bij een abonnement kunt meefinancieren, maar het toestel voor eigen rekening dient aan te schaffen. Dit zouden veel meer ..

Eye Connection en mijn ervaring tijdens de COVID periode!

december 29, 2020

Beste Lezer, Via onderstaande link mijn ervaring en die van mijn collega’s in de telecom en IT tijdens de COVID periode het afgelopen jaar. Lees verder op: https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6749634896647467008/?midToken=AQHT7o5Da5DHuQ&midSig=0qibSg6WoLg9A1&trk=eml-email_notification_single_mentioned_you_in_this_01-notifications-1-hero%7Ecard%7Efeed&trkEmail=eml-email_notification_single_mentioned_you_in_this_01-notifications-1-hero%7Ecard%7Efeed-null-6jvgr%7Ekj9vizji%7Ebo-null-voyagerOffline PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande ..

Pizza bezorgen met een drone!

december 22, 2020

Domino’s heeft een test gedaan met het bezorgen van pizza’s met een drone op het strand van Zandvoort. De vraag naar bezorgen op niet standaard plekken neemt toe. Veel klanten willen de pizza niet thuis of op het werk bezorgd ..

A little bird called Larry!

december 15, 2020

Nu even een luchtig berichtje in deze lastige tijd. Ik denk leuk om te weten. Twitter herken je al jaren aan het vogeltje. Wist je dat die Larry heet, vernoemd naar de voormalige NBA speler Larry Bird. Hij behaalde met ..