Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert niet dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Verder aanvaardt Eye Connection geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Blog

Een Fairphone of toch een Iphone of Samsung?

November 12, 2019

Beste Lezer,   Zoals jullie wellicht weten, wordt er helaas bij de productie van de meeste smartphones, weinig tot geen rekening gehouden met het milieu en de arbeidsomstandigheden van de werknemers. Toch is er een smartphone verkrijgbaar, die daar wel ..

Phishing en social media!

November 5, 2019

Beste Lezer, Wapen je tegen phishing via WhatsApp en social media Regelmatig duiken nieuwe vormen van internetfraude op waartegen o.a. ondernemers zich moeten wapenen. Vooral aan het aantal trucjes waarvan internetcriminelen zich bedienen om de inloggegevens van bankklanten te bemachtigen ..

Tikkie en betaalverzoeken let op!

October 29, 2019

Beste Lezer, Krijg je een betaalverzoek of tikkie via whats app, van iemand die je niet kent, omdat je van die persoon iets gekocht hebt, betaal op een andere wijze of check heel goed het bedrag voor je bevestigt. Als iemand aan ..

Kinder apps vervolg van vorige week!

October 15, 2019

Beste lezer, Als vervolg op mijn blog van vorige week. Gek op uitvinden Zijn jouw kinderen creatief en gek op uitvinden? Dan is de app Professor Staal het downloaden waard. De eigenwijze professor daagt je kinderen uit een luchtballon te maken van ..

Leerzame kinder apps, voor op vakantie of thuis?

October 8, 2019

Beste Lezer,   Het is al bijna weer schoolvakantie.  Zijn de koffers gepakt en heb je genoeg boterhammen gesmeerd voor onderweg? Dan kan er niets misgaan. Of toch wel? Lang stilzitten in het vliegtuig of op de achterbank van de ..