Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Refurbished in Nederland komt nog niet echt van de grond!

augustus 9, 2022

Beste Lezer, In Nederland heeft 30 procent van de consumenten een tweede hands of refurbished mobiel  gekocht. In Duitsland 39 procent,  in de UK 45 procent en Roemenië zelfs 61 procent. Nederland blijft dus behoorlijk achter. Lees mijn blog van ..

Weetjes over de herkomst van onderdelen smartphone.

augustus 2, 2022

Beste Lezer,               We leven in een wegwerpmaatschappij, waarbij velen van ons ook elke 2 jaar of soms nog sneller een nieuw mobieltje aanschaffen. Dit geldt niet alleen voor mobieltjes maar ook voor huishoudelijke ..

Herinnert u zich deze nog????

juli 26, 2022

Beste Lezer, Eind jaren 90 van de vorige eeuw was Debitel een belangrijker MVNO speler op de Nederlandse en andere Europese markten. Het bericht dat nu in Duitsland het merk verdwijnt is reden voor een korte terugblik. Debitel Nederland 1993 ..

Waterstof ipv elektrisch rijden?

juli 19, 2022

Beste Lezer, Hierbij een  korte toelichting op de afbeelding van het overbelaste netwerk in Nederland. Veel huiseigenaren en bedrijven kunnen nu al duurzame stroom uit wind en zon niet kwijt aan het netwerk. Brabant en Limburg zitten al ‘op slot’ ..

Voordelig gas of een winterjas?

juli 12, 2022

Beste lezer,   De energieprijzen zijn op dit moment onvoorspelbaar. Veel factoren maken dat de prijzen enorm hoog zijn momenteel. Zodra de winter er aan zit te komen zullen deze prijzen alleen maar gaan stijgen. Mij wordt bijna dagelijks gevraagd ..