Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Het vervolg : eherkenning en betrouwbaarheid.

augustus 4, 2020

Vijf niveaus van betrouwbaarheid. De hoogste betrouwbaarheid is van het niveau eH4. Voor het inloggen heb je een smartcard of USB token nodig met een PKIoverheid-certificaat erop. Een treetje lager staat eH3 dat geldt als behoorlijk betrouwbaar, maar niet zo goed als eH4. ..

eHerkenning: wat is het en waarvoor heb je dit nodig?

juli 28, 2020

Het online zakendoen met de overheid wordt eHerkenning onmisbaar. Maar wat is eHerkenning nu eigenlijk? En wanneer heb je als ondernemer welke soort eHerkenning nodig? eHerkenning is een inlogmiddel dat is ontwikkeld om de gegevensuitwisseling tussen het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen betrouwbaarder ..

Facebook privacy!

juli 21, 2020

Beste Lezer, Ben jij op de hoogte van een nieuwe functie die Facebook heeft toegevoegd sinds de update van 1 februari 2020? Wist je dat Facebook de afgelopen maanden heeft gecontroleerd en bijgehouden wat je doet, wanneer je OFFLINE bent ..

Een aantal grote veranderingen door 5G!

juli 14, 2020

Beste Lezer, Als 5G eenmaal uitgerold is en afdoende werkt, zal er een aantal grote verschillen zijn m.b.t. 4G.  Alles kan compleet draadloos, stel voor je mooie flinterdunne flatscreen hoef je alleen maar aan te sluiten op het electriciteitsnetwerk geen ..

Closing the loop, duurzaam ondernemen!

juni 30, 2020

Beste Lezer, Indien je invulling wilt geven aan duurzaam ondernemen, heeft  CLT closing the loop daar een prachtige oplossing voor. Het is een Amsterdams bedrijf. Voor een nieuw toestel dat je als klant koopt, zamelen zij een defect afrikaans toestel ..