Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Samen zijn we sterker!

mei 16, 2023

Beste Lezer,                    Meets                Dit zal mijn laatste wekelijkse blog zijn vanuit Eye Connection. Er is nl. goed nieuws! Sinds 1 Oktober 2022 ben ik ..

X2 com heeft netwerk onafhankelijke simkaarten!

mei 9, 2023

Beste Relatie, De eerste nieuwe dienst van X2com is afgelopen januari gelanceerd en betreft netwerk onafhankelijke simkaarten. De klant profiteert van een van de best geteste netwerken Ook data delen is al mogelijk op twee van de netwerken. Ook bieden ..

Bescherm je smartphone!

april 25, 2023

Beste Lezer, Zie hieronder een aantal tips om je smartphone te beschermen. Vergrendel de telefoon en simkaart met een zelf gekozen code Wees kritisch met het downloaden van apps Download een betrouwbare antivirus app Zorg dat je telefoon de nieuwste ..

Mistige verbindingen door zonnepanelen!

april 18, 2023

Beste Lezer, In delen van Nederland veroorzaken omvormers van zonnepanelen problemen met draadloze communicatie. De storingen bemoeilijken de communicatie van hulpdiensten zoals, ambulance , politie en brandweer. Deze storing kan bij de consument leiden tot trager internet, televisie kijken , ..