Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert niet dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Verder aanvaardt Eye Connection geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Blog

Apps voor op de fiets, maar wel handsfree !!

August 20, 2019

Beste Lezer, Ben je van plan binnenkort een lange fietstocht te maken, dan neem je waarschijnlijk je smartphone mee. Je wilt natuurlijk wel bereikbaar zijn. Een telefoon onderweg is niet alleen handig voor noodgevallen, maar biedt ook ondersteuning tijdens je fietstocht. Ik ..

Per 1 juli met je mobiel handsfree fietsen!

August 13, 2019

Beste Lezer, Voor mensen die veel fietsen, zal dit al best duidelijk zijn. Maar voor iemand zoals ik, die een paar keer per week de fiets pakt om  b.v. boodschappen te doen, is het nog geen vanzelfsprekendheid. Per 1 Juli ..

Vandaag in het rood bij de aarde!!!!!

July 30, 2019

Beste Lezer,   Vanaf vandaag staan we in het rood bij de aarde, hoorde ik vanochtend op de radio. Dit betekent dat we meer gebruiken, dan de aarde kan leveren. Meer afval produceren dan we kunnen verwerken. We leven in ..

Face app gebruikt privacy gevoelige gegevens!

July 16, 2019

Beste Lezer,   Op het internet en vooral op Facebook, komt er op het moment een face app  voorbij, waar je kunt zien hoe je eruit ziet wanneer je bejaard bent. Leuk, maar weet je ook dat die app allerlei ..