Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil jij van een nieuw toestel verzekerd zijn?

april 13, 2021

Beste Lezer, Ben jij ook zo een pechvogel, waarvan het toestel vaak gestolen wordt of dat je hem zelf vaak laat vallen. Reparatie van een scherm kost al gauw rond de € 100,00 ,tenminste als je het door een gecertificeerd ..

Hoe verbeter je de indoor dekking van je mobiel?

april 6, 2021

Beste Lezer, Wat zijn repeaters? Een repeater is een apparaat dat het signaal van een mobiele aanbieder, bijvoorbeeld van KPN, T-Mobile of Vodafone, op een bepaalde locatie versterkt. Je mag als klant van alleen een repeater gebruiken als daarvoor toestemming ..

Drones worden ingezet voor o.a. medisch transport.

maart 30, 2021

Beste Lezer, De ontwikkeling rondom de inzet van drones voor transport is in volle gang, ook in de zorg. Isala, Erasmus MC Rotterdam, Sanquin en Certe onderzoeken samen met ANWB, PostNL, Avy en KPN hoe drones ingezet kunnen worden voor ..

Podcast voor dieren, ja die bestaat!

maart 23, 2021

Beste lezer, Voor alle dierenliefhebbers en baasjes onder ons. Spotify heeft een bijzonder podcast voor honden ontwikkeld. My dog’s favorite podcast. Baasjes die zich schuldig voelen dat hun huisdier alleen thuis blijft, kunnen deze rustgevende mix opzetten met spraak muziek ..

Facebook ziet al je bezigheden op je telefoon!

maart 16, 2021

Beste Lezer, Wist je dat Facebook mee kijkt wat je de hele dag doet op je telefoon?Facebook heeft allerlei verschillende privacy instellingen, echter zitten deze behoorlijk verborgen en zijn veel mensen hier niet van op de hoogte. Wil je weten ..