Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert niet dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Verder aanvaardt Eye Connection geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Blog

Spreekt 5G tot de verbeelding?

januari 21, 2020

Beste Lezer,   5G laat boeren en robots samenwerken Precisielandbouw dient zich aan om boeren aan een hoger rendement te helpen na jarenlange prijsdalingen en kostenstijgingen. Ze moeten meer kunnen produceren tegen lagere tarieven. Dankzij 5G kunnen akkerbouwers robots voor ..

5G wel of niet zinvol?

januari 14, 2020

Beste Lezer, Naar verwachting zullen medio 2020 de eerste telefoons geschikt  zijn voor 5 G. Het verschil  met  4G,  zal voor de smartphone wellicht niet eens echt merkbaar zijn. Gamen gaat vele malen sneller , robotisering, een chirurg die bv. ..

Digitaal identiteitskaart op je smartphone!

januari 7, 2020

Beste Lezer,   Allereerst wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2020 toe!   Gemalto introduceert een oplossing waarmee overheden, digitale rijbewijzen en identiteitskaarten kunnen uitgeven die op de smartphone zijn te gebruiken. Burgrs kunnen zich zowel online als fysiek identificeren. ..

Een sprankelend en gezond 2020! gewenst!

december 31, 2019

Beste Lezer, Zo op de laatste dag van het jaar, wil ik iedereen een goede jaarwisseling wensen. Een gezond en sprankelend 2020!   Met vriendelijke groet, Alice Scheerder Eye Connection

blog Congo

Kerstwens voor over de grens!

december 24, 2019

Beste Lezer, Door het vele gebruik van accu’s in mobiele telefoons, gereedschap, huishoudelijke artikelen , auto’s enz. is er een zwaar te kort aan kobalt. Tesla en Apple, maar ook Microsoft, Dell , Samsung en andere tech.bedrijven gebruiken deze stof ..