Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

1 September 2019 geen traditionele telefonie meer!

mei 9, 2017

Beste Lezer,

Er is eindelijk een harde datum bekend wanneer ISDN uitgefaseerd wordt!

KPN heeft aangekondigd dat de producten ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN/Analoog worden uitgefaseerd. Het moment voor een overstap naar VOIP komt dus in zicht!

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 01 september 2019 te beëindigen:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig

Op 01 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen bij klanten. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot tenminste 1 januari 2021 wordt ondersteund.

Let op, dit geldt dus ook voor alle aanbieders die dezelfde diensten aanbieden op het KPN netwerk, zoals Dean one, Telfort, Aspider, Esprit , Tele2 enz.

Van analoog naar digitaal

Deze traditionele telefoniediensten (analoge PSTN en digitale ISDN) verlopen via (lokale) telefoniecentrales en het telefonie-platform van KPN. Nadat KPN jarenlang heeft aangegeven op termijn te zullen stoppen met de dienstverlening op het gebied van ISDN is de kogel nu echt door de kerk.

Dit betekent dat als je gebruik maakt van één van deze diensten er rekening mee moet houden dat je deze in de komende periode zal moeten gaan vervangen of aanpassen. Dit geldt voor zowel zakelijke klanten, die op dit moment gebruik maken van een ISDN-aansluitingen gebruikt voor traditionele telefonie-, alarm- en pindiensten, alswel voor consumenten die hiervan gebruik maken om te bellen en/of voor alarm. De uitfasering  is dan ook hét moment om over te stappen naar een andere communicatie oplossing die Eye Connection je kan aanbieden.

Binnenkort zullen de vast kosten hiervan ook weer omhoog gaan, ook dat kan een goed moment zijn om eens te kijken naar een nieuwe communicatieoplossing!

Wees op tijd en maak je wensen kenbaar!

Laat je niet gek maken door de PIRATEN ,die deze aankondiging gebruiken om klanten overhaast beslissingen te laten nemen. Er is voldoende tijd, maar gebruik die tijd om alvast na te denken en door te geven wat je specifieke wensen zijn. Zo kunnen we samen op tijd tot een passende oplossing komen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht