Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

112 niet te bereiken!

januari 10, 2023

Beste Lezer,

112 | Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Gebruikers met een modern toestel zoals een smartphone van  iphone of Samsung ondervinden geen problemen wanneer 2 en 3 G stopt en uitgezet wordt. Veel oude toestellen kunnen dan 112 niet meer bellen. Vooral oudere mensen zullen hiervan hinder kunnen ondervinden.

Veel gebruikers vinden spraak niet meer heel belangrijk ,4G was eerst bedoeld voor data en uiteindelijk  wordt ook gebruik gemaakt van  spraak over 4G. Uiteindelijk is gekozen voor VolTE voice over LTE , waarbij spraak voorrang  krijgt op data.

VolTE is heel complex waardoor er vaak kleine aanpassingen nodig zijn om het toestel goed te laten werken en om te zorgen dat er geen haperingen zijn. Bij samsung moet er nog wel eens iets aangepast te worden.

2 en 3G moeten uiteindelijk uitgefaseerd worden om 5G volledig en snel te laten worden. Dit zal nog enkele jaren duren, maar wees voorbereid.

Wanneer jij of iemand in je omgeving een oud 2 of 3G toestel  bezit realiseer je dan het bovenstaande, schaf of een nieuwer toestel aan welke 4G minimaal aan kan of zorg dat er thuis een vaste lijn aanwezig is voor noodgevallen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht