Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Even heel iets anders !!!!

februari 20, 2018

Beste Lezer,

Jullie zullen gemerkt hebben, dat ik vorige week dinsdag geen blog heb verstuurd. Voor mij was er even heel iets anders aan de hand en dat wil ik graag aan jullie kwijt. Een weekend naar Krakau met mijn kinderen aanhang en moeder van 82 jaar. Uiteraard Auschwitz -Birkenau bezocht. Je kunt niet bevatten wat mensen elkaar hebben aangedaan, beestachtig is het. Ik heb er geen woorden voor en ben er sprakeloos van. Even daarom vorige week geen blog. Je kunt het pas bevatten, als je de oorlog hebt meegemaakt of  enigszins als je het met eigen ogen hebt gezien, daar waar de vele gruwelen hebben plaatsgevonden. Wat mij betreft mogen wij ons ervan bewust zijn en blijven, dat dit nooit meer mag voorkomen en dat wij het allemaal zo slecht nog niet hebben. Dat wilde ik even kwijt! Volgende week weer terug naar de normale blog info. Ik hoop dat niemand mij deze info kwalijk neemt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

2 Reacties

 1. Lex februari 20, 2018

  Beste heftig.
  Sterkte met de verwerking

 2. Eyeconnection februari 27, 2018

  Beste Lex,

  Ja dank je wel.

  groetjes en bedankt voor je bericht!
  Alice

Plaats een bericht