Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

2 extra tips voor what’s app privacy mogelijkheden!

december 12, 2018

Beste lezer,

Een dagje later dan normaal door omstandigheden. Als vervolg op mijn blogberichten van de vorig keren, nog twee tips!

Tip 3: Gebruiker blokkeren

Ongewenste contactpersonen kan je blokkeren. De persoon kan dan geen berichten meer naar je sturen. Zo blokkeer je een contactpersoon:
1.Open WhatsApp.
2.Ga naar Instellingen.
3.Klik op Account > Privacy > Geblokkeerd.
4.Klik op ‘Voeg toe’ en selecteer het contact dat je wilt blokkeren
5.Klik op gereed.
6.Wil je de persoon weer deblokkeren? Ga dan opnieuw naar de lijst ‘Geblokkeerd’. Klik op ‘Wijzig’ en verwijder de persoon uit de lijst.

Je profielfoto verdwijnt voor de persoon die je hebt geblokkeerd.

Extra tip 4: Wie heeft mij gebeld?

Stel je voor: je wordt gebeld door een telefoonnummer dat je niet kent.
Wil jij weten wie jou heeft gebeld? Pas dan de volgende tip toe:

1.Sla het telefoonnummer op in je telefoon.
2.Open WhatsApp.
3.Maak een nieuw bericht aan.
4.Selecteer de persoon van wie je het nummer hebt opgeslagen.
5.Bekijk de profielfoto van de persoon die jou heeft gebeld en zie wie jou heeft gebeld.

Wil jij dat anderen deze truc niet toepassen? Schakel dan de zichtbaarheid van jouw profielfoto uit:

1.Open WhatsApp.
2.Ga naar Instellingen.
3.Klik op Account > Privacy > Profielfoto.
4.In dit menu kies je voor wie jouw profielfoto zichtbaar is.

De nieuwe end-to-end encryptie van WhatsApp

Waarschijnlijk heb je onlangs  of ooit een bericht gekregen van WhatsApp dat jouw berichten nu met end-tot-end encryptie beveiligd worden. De end-tot-end-encryptie van WhatsApp staat voor een berichtenversleuteling. Door de versleuteling is WhatsApp in één keer een van de veiligste chat-apps.

Hoe de versleuteling in zijn werk gaat? Alle berichten die je nu verstuurd zijn automatisch beveiligd met een versleuteling die alleen door jou en degene waar jij het bericht aan stuurt kan worden geopend. Je merkt hier als gebruiker helemaal niets van. Alle WhatsApp gesprekken zijn versleuteld dus niet alleen privé gesprekken maar ook groepsgesprekken hebben deze versleuteling. Door de versleuteling is het voor anderen zoals bijvoorbeeld: overheden, bedrijven of hackers niet mogelijk om jouw berichten te lezen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht