Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

2 tips voor behoud van je privacy met what’sApp!

november 15, 2016

Beste Lezer,

Je ontvangt een berichtje via What’sApp. Stiekem doe je alsof je het niet hebt gelezen. Maar met de standaard instellingen van WhatsApp kan je niet doen alsof. Er is een manier om toch je privacy op Whatsapp te behouden.

Ik geef je vandaag 2  WhatsApp-tips en volgende week weer 2.

Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

Tip 1: Omzeil de blauwe vinkjes

Update privacy op Whatsapp: de blauwe vinkjes zijn nu ook voor iPhone eenvoudig uit te schakelen. Ga naar instellingen > Account > Privacy en schakel de leesbewijzen uit.

Sinds de introductie van de blauwe vinkjes, kan iedereen zien of een bericht is gelezen. Een simpel trucje voor de iphone gebruiker om de blauwe vinkjes te omzeilen.

1. Sluit WhatsApp af.
2. Open WhatsApp, maar open nog niet het bericht
3. Zet je telefoon op vliegtuigmodus.
4. Open het bericht.
5. Sluit WhatsApp af.
6. Schakel vliegtuigmodus uit.

Er zijn twee manieren om vliegtuigmodus te activeren:
– Via Instellingen > het vliegtuigsymbool > tik op de schakelaar;
– Via het bedieningspaneel > veeg vanaf de onderkant het scherm omhoog > tik op het vliegtuigsymbool (zie onderstaande afbeelding).

Android gebruikers zijn een stuk gemakkelijker af:
1. Open WhatsApp.
2. Ga naar Instellingen.
3. Klik op Account > Privacy.
4. Schakel het vinkje ‘Leesbewijzen’ uit.

Let op: Wanneer je de leesbewijzen uitschakelt,kun  je ook geen ontvangstbewijzen van anderen  zien! Wel worden er nog leesbewijzen verstuurd in groepsgesprekken.

Tip 2: Laatst gezien

Wil je niet dat iedereen ziet wanneer je voor het laatst online bent geweest? Volg dan deze stappen:
1. Open WhatsApp.
2. Ga naar Instellingen.
3. Klik op Account > Privacy > Laatst gezien.
4. In dit menu kies je voor wie de ‘laatst gezien’- status zichtbaar is.

Let op: Als je er voor kiest om jouw ‘laatst gezien’- status niet te delen, kan je ook geen ‘laatst gezien’ van anderen zien.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht