Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 handige apps voor je vakantie of weekendjes weg!!

augustus 1, 2017

Beste Lezer,

6x-handige-apps-voor-op-reis

Ga jij deze zomer nog op vakantie? Misschien blijf je in Nederland of pak je toch de auto of het vliegtuig naar het buitenland. Ik heb 3 handige reis-apps voor je op een rijtje gezet, die het leven van jou als vakantieganger nét wat makkelijker maken. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en vergeet niet je zonnebrandcrème en natuurlijk je paspoort!

Inpaklijst.

Ben jij ook altijd bang dat je iets vergeet? De app PackPoint vertelt je wat je moet inpakken op basis van de reisduur, het weer op je bestemming en de geplande activiteiten tijdens je reis. Met deze inpak-assistent houd je overzicht en werk je lijsten gemakkelijk af, zodat je nooit meer iets vergeet.

  • PackPoint is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Spreek jij je talen?

Ideaal voor op reis: de Google Translate app. Je kunt de app gebruiken om een stukje geschreven tekst te vertalen. Het voorkomt dat je in Frankrijk ‘une glace’ bestelt en vervolgens een ijsje krijgt i.p.v. een glas voor je drankje. Maar Google gaat nog een stapje verder. Richt de camera van je telefoon op een tekst die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt direct in beeld. De app werkt ook als tolk en vertaalt live gesprekken, zodat je geen vertaler meer nodig hebt.

 

Korte broek of regenjas?

En dan nu: het weer van morgen. We kennen verschillende manieren om op de hoogte te blijven van het weer, maar apps geven je tegenwoordig écht nauwkeurige voorspellingen op elk gewenst moment. De WeerOnline app mag daarom niet ontbreken op je smartphone. Of je nu thuis bent, op vakantie of op je werk. Het vertelt je precies wat het voor weer wordt.

  • WeerOnline is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Volgende week heb ik nog 3 app tips voor je dus volg mij via mijn blog, facebook , twitter of linkedIn!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

2 Reacties

  1. Denise augustus 1, 2017

    Serieus super handig deze apps! Weeronline had ik al maar die andere kende ik helemaal niet. Thanks voor de tips hihi x

  2. Eyeconnection oktober 4, 2017

    Graag gedaan, fijn dat je er wat aan hebt, daar doe ik het voor!

Plaats een bericht