Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 tips die What’sApp nog leuker en makkelijker maken!

oktober 18, 2016

Beste Lezer,

 

What’sApp is tegenwoordig een veel gebruikte app om berichtjes te versturen. Weet je dat Whats’App regelmatig nieuwe functies toevoegt? En veelal zijn deze niet bekend of worden niet gebruikt.  In dit blog deel ik een drietal tips voor Ios en Android, waarbij het vooral gaat over privacy en gemak.

1. Beschermen van je gegevens

Wellicht heb je eerder een melding voorbij zien komen. WhatsApp vraagt jouw akkoord voor het delen van persoonlijke gegevens met Facebook. Het doel: het maken van passende advertenties voor op de newsfeeds. Hoe dat in zijn werking gaat? Zodra jij in een whatsapp spreekt over je favoriete restaurant, kan dit dienen als input voor een advertentie op Facebook.  Nadat je akkoord bent gegaan met de Nieuwe Voorwaarden heb je 30 dagen de tijd om je WhatsApp-instellingen aan te passen. Onder Account heb je de mogelijkheid om het delen van accountinformatie uit te zetten. (Zie ook mijn blog van 7 September 2016).

2. Blijf anoniem in groepen

Tegenwoordig is iedereen deel van een whatsappgroep: de familie-app, vrienden-app, werk-app, sport-app, verjaardags-app en ga zo maar door. Jouw persoonlijke gegevens zijn dan zichtbaar voor elke deelnemer. Vind je dat niet prettig? Pas dan de privacy-instellingen aan. Zo bepaal jezelf wie jouw profielfoto en online-status ziet: niemand, alleen jouw contacten of iedereen.

3. Vetgedrukte, schuingedrukte en doorgestreepte tekst.

Ben je het weleens tegen gekomen op WhatsApp? Door je tekst vetgedrukt, schuingedrukt of doorgestreept te maken kun je extra aandacht geven aan jouw berichten. Het is heel makkelijk: zet de tekst tussen twee sterretjes (*) en deze wordt vetgedrukt. Voor schuingedrukte tekst plaats je een underscore voor en na de tekst _zoals hier_. ~Zo zorg je ervoor dat de tekst doorgestreept wordt.~ Handig als je een mededeling wilt maken die niemand over het hoofd mag zien.

 PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht