Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 tips om fraude te voorkomen op je mobiele nummer!

mei 3, 2016

Beste Lezer,

De afgelopen weken heb ik diverse vragen gehad van klanten die gebeld werden door een nummer uit Marokko. Gelukkig hebben ze niet opgenomen of het gesprek na een zeer korte tijd verbroken.

Er zijn op dit moment helaas mensen zeer  actief, die bellen naar een 06 nummer, waarbij ze uiteindelijk,  indien je maar lang genoeg in verbinding blijft, misbruik maken van je 06 nummer en je abonnement. Je ontvangt dan een torenhoge rekening omdat ze op een slimme manier je 06 nummer misbruiken en jou voor de hoge kosten laten opdraaien.

3 tips om deze onverwachte kosten te voorkomen:

1. Neem geen telefoontjes aan die met een ander nummer beginnen dan 0031 ( Nederland), mits je het achterliggende nummer zeker herkend en weet dat je te maken hebt met een bekende.

2. Indien je toch aanneemt verbreek de verbinding direct, dus houd de verbinding zo kort mogelijk

3. Indien je denkt dat er misbruik wordt of is gemaakt van je mobiele nummer, neem direct contact op met de provider, om te checken of er kosten gemaakt zijn vanuit het buitenland en voor evt. vervolg stappen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht