Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 tips om grip op je financiën te houden.

april 10, 2018
Beste Lezer,

Je wilt sparen voor een mooie vakantie of een nieuwe telefoon, maar wat hou je maandelijks eigenlijk over? Om goed overzicht te houden in je persoonlijke financiën is het handig om je uitgaven te noteren in een huishoudboekje. Nu kun je pen en papier erbij pakken, maar je hebt tegenwoordig ook digitale huishoudboekjes. Wij zetten de beste  voor je op een rij.

Handig is dat je jouw inkomsten en uitgaven niet meer handmatig hoeft in te voeren met het programma van HuishoudBoekje. Het is namelijk verbonden met je internetbankieren. Na het importeren van je transacties worden deze inkomsten en uitgaven automatisch in categorieën verdeeld. Zo wordt het overzichtelijk wat je bijvoorbeeld uitgeeft aan boodschappen, belasting of de energierekening. Vergelijk vervolgens jouw uitgaven met vergelijkbare huishoudens, om te zien waar je op kunt besparen. HuishoudBoekje Basis is gratis te gebruiken, maar om de laatstgenoemde optie te kunnen gebruiken kies je voor HuishoudBoekje Compleet (2,49 per maand).

Start met scannen

Die schoenendoos vol met bonnetjes kan bij het oud papier. Vanaf nu scan jij je bonnetjes en importeer je ze naar AFAS Personal. Met de app heb je je financiële overzicht altijd bij de hand. Stel per maand een budget voor jezelf, bijvoorbeeld 35 euro voor je telefoonabonnement en 100 euro voor kleding. Je ziet in één oogopslag of je er onder blijft of niet. De ‘glazen bol’ voorspelt voor je welke uitgaven er nog aankomen en in je ‘portemonnee’ beheer je naast je digitale ook je contante inkomsten en uitgaven. Wil je meerdere opties, dan kies je voor AFAS Personal Plus (2,99 per maand).

Op een rijtje:
Misschien is hij minder uitgebreid dan de rest van de apps, maar de app van Just Money is gratis, eenvoudig in gebruik en handig wanneer je je inkomsten en uitgaven op een rijtje wilt krijgen. Zo heb je altijd je digitale huishoudboekje bij de hand. Kun je gelijk de rekening van het etentje of de kosten van je nieuwe schoenen in de app plaatsen.

  • Just Money is gratis verkrijgbaar voor iOS

Volgende keer heb ik nog twee tips voor je.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht