Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 Tips voor gezondheidsapps!

juli 4, 2018

Beste Lezer,

Gezond blijven willen we toch allemaal?

Bijna één op de vijf Nederlanders gebruikt apps op de telefoon om de eigen gezondheid te verbeteren. Omdat hier ongelooflijk veel apps voor zijn, heb ik de beste en leukste gezondheidsapps voor je op een rij gezet.

1. Habitica

Er zijn veel apps waarmee je je gezondheid kunt bijhouden en die ter ondersteuning dienen van je eetpatroon en hardloopschema. Habitica pakt het net even wat anders aan en maakt van je gezondheid een leuk spelletje. Je maakt een spelkarakter aan, compleet met een level en een gezondheids-, ervarings- en zogenoemde manabalk. Je kunt gewoontes toevoegen, maar ook taken, dagelijkse activiteiten en beloningen. Des te meer gewoontes je voltooit, des te sneller je karakter stijgt in level. Als je level hoog genoeg is, kun je zelfs ook missies uitvoeren.

  • Habitica is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

2. Stand Up!

Veel mensen zitten voor hun werk hele dagen achter de computer en bewegen daardoor veel te weinig. Dat heeft negatieve effecten op je gezondheid. Stand Up! biedt een hele simpele oplossing: ga wat vaker staan. Met de app stel je eenvoudig in op welke tijden en dagen je herinnerd wilt worden om even op te staan. Je kunt bovenaan de dagen kiezen waarop je herinneringen wilt ontvangen.

  • Stand Up! is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

3. Sleep as Android / SleepBot

Elke nacht voldoende slapen is een belangrijke manier om fysiek en mentaal gezond te blijven. Er zijn diverse apps die je hierin kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld Sleep as Android of SleepBot. De apps houden slaapcycli bij en wekken je automatisch op het juiste moment. Ook kun je herinneringen krijgen om op tijd te gaan slapen.

  • Sleepbot is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.
  • Sleep as Android is gratis verkrijgbaar voor Android.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht