Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

3 Tips voor langere batterij duur!

juni 5, 2018

Beste Lezer,

Het gebeurt je iets te vaak op momenten dat het niet uitkomt. De batterij is snel leeg van je smartphone en valt op een cruciaal moment uit. Balen natuurlijk, maar zeker geen ramp. Een paar handige tips voor het verlengen van je batterijduur. Zo bespaar je in een handomdraai energie om nog langer van je telefoon te genieten.

Altijd op de hoogte

Elke dag verschijnen er push-meldingen van verschillende apps en je e-mail op het beginscherm van je smartphone. Hartstikke handig natuurlijk, maar deze meldingen vragen wel extra energie van je batterij. Je telefoon staat namelijk steeds in verbinding met internet. Schakel daarom zowel de push notificaties van je applicaties als de automatische synchronisatie van je e-mail uit om meer uit je batterij te halen.

Zet je WiFi en Bluetooth uit

Het spreekt misschien voor zich, maar WiFi en Bluetooth zijn grootverbruikers van je batterij. Als je Bluetoothverbinding niet meer nodig is, schakel die dan uit. Voor WiFi-verbindingen is het juist andersom: deze functie verbruikt alleen veel stroom als WiFi is ingeschakeld, maar als je telefoon geen netwerk heeft om mee te verbinden. Dan kun je WiFi dus beter uitzetten.

Zet je GPS uit

Tegenwoordig zijn er veel apps die willen weten wat je locatie is en graag gebruikmaken van je GPS. Als apps je locatie gebruiken, dan zie je bij Android een bolletje in de notificatiebalk en bij je iPhone een pijltje rechts bovenin. Het constant zoeken naar de locatie kost veel batterij. Schakel daarom je GPS alleen in als je echt je locatie nodig hebt. Voor iPhone en Android doe je dat zo.

iPhone

1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Privacy’ > ‘Locatievoorzieningen’.
2. Zorg dat ‘Locatievoorzieningen’ is ingeschakeld.
3. Scrol omlaag om de app te vinden.
4. Tik op de app en selecteer een optie.
– Nooit: blokkeert de toegang tot informatie van Locatievoorzieningen.
– Bij gebruik van app: verleent alleen toegang tot Locatievoorzieningen wanneer de app of een functie ervan zichtbaar is op het scherm.
– Altijd: geeft toegang tot je locatie. Ook wanneer de app op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Android

1. Ga naar Instellingen
2. Tik op ‘Beveiliging en locatie’ > ‘Locatie’.
3. Schakel Locatie in of uit.

Wist je deze al volgende week heb ik er nog een paar voor je!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

2 Reacties

  1. Denise juni 6, 2018

    Ik weet naar wie ik dit artikel door kan sturen 😉

  2. Eyeconnection juni 6, 2018

    Hoi Denise, Ja ik denk ook dat ik het weet 😉

Plaats een bericht