Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

4 G razendsnel of een slakkengang!

mei 20, 2014

Beste Lezer,

Telfort heeft als een na laatste van alle grote providers kenbaar gemaakt dat klanten gebruik kunnen maken van het 4 G netwerk zonder extra kosten, echter dient u de extra data versneller aan uw abonnement te koppelen, hier zijn dus wel kosten aan verbonden. Als gebruiker van een 4 G toestel, kunt u gebruik maken van het 4 G netwerk, maar krijgt u ook daadwerkelijk de snelheid van 4 G?

In de praktijk blijkt dat veel netwerken hun consumenten kosteloos van het 4 G netwerk gebruik laten maken, maar er blijkt dan nog wel een verschil in down- en uploadsnelheid te zijn. Veel providers geven aan dat je als gebruiker toegang hebt tot het 4 G netwerk, T-mobile en Telfort zijn  daar een mooi voorbeeld van. Gebruik maken van 4 G is één, maar de snelheid blijkt vaak niet hoger te liggen dan 7 mb/s tot 14,4 MB/s, eigenlijk de snelheid van 3 G.

De 4 G snelheid is minimaal 50 Mb/s download en 25 Mb/s upload een groot verschil dus.  Bij veel zakelijke abonnementen hebben de kleine belbundels met een 4 G data abonnement ook vaak niet de volledige snelheid die 4 G kan bieden, zelfs niet bij KPN, diegene die 4 G als eerste heeft uitgerold.

Alleen Yes telecom ( KPN netwerk) maakt geen onderscheid tussen grote en kleine bellers, of consumenten en zakelijke klanten, zij geven iedereen die een data bundel heeft de snelheid van 4 G. Conclusie: Toegang tot het 4 G netwerk i.s.m een 4 G toestel geeft geen garantie voor de snelheid van het 4 G netwerk! Laat je dus goed adviseren!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Eyeconnection mei 27, 2014

    Beste Frank,

    Graag gedaan, Leuk dat je mijn blog volgt en dat je er wat aan hebt gehad. Mochten er specifieke vragen bij je opkomen in de loop van de tijd schroom niet om ze te stellen. Mijn insteek is om zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen in de ondoorzichtige wereld van de telecom.

    groetjes Alice

Plaats een bericht