Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

4 leuke podcasts speciaal voor jou!

maart 10, 2020

Beste Lezer,

 

Podcasts, je wordt er tegenwoordig mee overspoeld. Misschien luister je ze al dagelijks, misschien heb je het nog nooit gehoord. Waar je interesses ook liggen, er is altijd een geschikte podcast te vinden. Dit zijn de leuke Nederlandse podcasts om te luisteren. Ideaal voor op het strand of juist in de file onderweg naar kantoor.

Zo luister je een podcast

De App Store en Play Store bieden verschillende Nederlandse podcast apps aan. Je luistert namelijk makkelijk een podcast op bijvoorbeeld je iPhone of Samsung-toestel. De meest populaire apps zijn Spotify, Google Podcast (Android) en Apple Podcasts (iOS). Veel Podcast-makers zetten hun afleveringen op hun eigen website, zo hoef je nooit lang te zoeken.

Echt Gebeurd

Bij ‘Echt Gebeurd’ bestaat elke aflevering uit één verhaal dat wordt verteld door iemand die iets bijzonders heeft meegemaakt. Een mislukte date die eindigt met een klein ongelukje zorgt voor een glimlach. Maar er zijn ook mensen met een serieus verhaal. Zoals de meldkamermederwerker die vertelt over een dringend 112 telefoongesprek. De mensen die langskomen hebben geen acteer- of podiumervaring. Iets wat de podcast uniek en herkenbaar maakt voor iedereen.

Man met de microfoon

De reporter van ‘Man met de microfoon’ trekt rond in een busje in Amsterdam en verzamelt bijzondere verhalen. Hij spreekt Amsterdammers met verschillende achtergronden over een speciaal deel uit hun leven. Zoals de eigenaar van de ijzerwinkel die langzaam over zijn straatfobie kwam. Hij ging voor het eerst in twintig jaar bij zijn moeder op bezoek. Of de oude meneer die erg positief blijft, ondanks het verlies van zijn zieke vrouw.

Vakantieverhalen – relaxen in de hangmat

NPO Radio 1 heeft speciaal voor de zomer verschillende Vakantieverhalen geselecteerd. Zo kan je in de hangtmat of op het strand lekker luisteren naar verschillende documentaires, waargebeurde verhalen en hoorspellen.

Omdenken

In de podcast van ‘Omdenken’ bespreken mensen hun problemen met de presentator. Bijvoorbeeld de drukte in de trein, ongewenst single zijn of dat ze bijvoorbeeld niet kunnen koken. Het bezorgt ze stress en daar willen ze van af. De presentator helpt hen met het oplossen van het probleem door er op een andere manier naar te kijken. Omdenken is bekend van de inspirerende theatershows en boeken.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht