Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

4 tips om je communicatie devices optimaal te laten werken!

april 19, 2016

Beste Lezer,

Veel gebruikers van een smartphone of tablet gebruiken deze bijna net zo intensief als een computer. Deze devices werken ook als een computer en eigenlijk kunnen we er nog meer mee, nl. foto’s maken, appen, bellen SMS berichten versturen en nog veel meer! De apparaten moeten al deze informatie verwerken en op de juiste plaats zetten. We verwachten dat deze apparaten het altijd doen en we zijn er van afhankelijk geworden.

Hieronder  vind je 4 tips om optimaal gebruik te kunnen maken van je smartphone of tablet!

1. Zet minimaal 1 x per dag je telefoon en/of tablet uit en aan.

2. Sluit de openstaande pagina’s of acties af, doe dit minimaal 1 x per dag. Wat open staat vertraagt het gebruik van je toestel.

3. Sluit lopende programma’s of apps die je niet gebruikt, deze verstoren of vertragen het gebruik van je toestel.

4. Maak regelmatig een back-up en verwijder de content of zaken die je niet nodig hebt, dit zorgt voor altijd voldoende geheugen.

Indien je nog meer tips wilt, meld je dan aan op de website www.eyeconnection.nl met je naam en e-mailadres je ontvangt dan het gratis e-book met tips!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht