Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

5g in 2020 nog niet snel!

april 28, 2020

Beste Lezer,

Apeldoorn zet in op aanleg van 5G-netwerk

In eerste instantie zal 5G in 2020 een iets hogere snelheid bieden , door te koppelen met 4G, maar nog geen enorme verschillen. 5G is eigenlijk een radioverbinging de dekking word dus gelimiteerd nog door 4G.
Op dit moment is 5G door de lucht niet veel sneller dan 4G, omdat 4G al heel efficient data verstuurd.

5G wordt pas sneller, wanneer ze op grotere bandbreedtes hogere frequenties gaan zitten en bepaalde technologiën eraan koppelen, zoals MIMO  en beamforming.

Pas vanaf 2022, wanneer de bandbreedts 3500 MHz vrijkomt wordt 5G pas echt sneller. Dit is in andere landen al wel beschikbaar op 3,5 Ghz

4G heeft zijn grens bereikt qua snelheid en valt daarom soms terug op 3G. Om de groei van mobiele verkeer aan te kunen is 5G dus noodzakelijk. Bij de maximale snelheden van 5G, die wellicht in 2026 wordt bereikt kunnen aanbieders nog steeds hoge snelheden aanbieden ook op drukke plekken.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht