Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

5G wel of niet zinvol?

januari 14, 2020

Beste Lezer,

Afbeeldingsresultaat voor 5g afbeelding

Naar verwachting zullen medio 2020 de eerste telefoons geschikt  zijn voor 5 G.
Het verschil  met  4G,  zal voor de smartphone wellicht niet eens echt merkbaar zijn.
Gamen gaat vele malen sneller , robotisering, een chirurg die bv. op afstand een operatie zou kunnen doen, dat wordt de toekomst mogelijkheid.
Een computer die over de hele wereld een proces kan gaan besturen.
Netflix, video on demand en live tv hebben meer dan voldoende aan 4 G.

5G zal dus vooral in de industrie en gezondheidszorg enz. een grote rol gaan spelen.

Voor en tegens voor straling en de gezondheid komen van alle kanten. Echter zullen we het met zijn allen niet tegen kunnen houden. Hier speelt geld,  belangen en vooruitgang in de toekomst een te grote rol.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht