Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Addertje onder het gras!!

januari 3, 2023

Beste Lezer,

addertjes onder het gras - GoedBerichth

Allereerst voor iedereen een fantastisch, mooi, gezond en gelukkig 2023!

Er is al veel geschreven en geïnformeerd over de (on)mogelijkheden van energie. Voor heel veel klanten hebben we onlangs een EPEX contract geregeld. De beste en voordeligste optie die nu mogelijk  is voor klanten die uit contract zijn of gaan en op variabele tarieven worden gezet.

Laat je niet misleiden door de kunst van de energiebedrijven om klanten op het verkeerde been te zetten met aanbiedingen waar veelal de kleine lettertjes met veel creativiteit geschreven zijn. Waardoor je als consument blij gemaakt wordt met een dooie mus. Dit zul je niet direct merken, maar aan het einde van het contract kom je dan vaak zeer bedrogen uit.

Helaas is er nog geen instantie zoals een ACM, die daar op zou moeten letten en die hen aanspreekt op dit gedrag.

Wees dus gewaarschuwd en teken dus niet zo maar een contract wat er interessant uit ziet, want als het te mooi is om waar te zijn zit er vaak een addertje onder het gras.

Laat je goed informeren en alles uitleggen voor je tekent en wellicht dat Eye Energie je een beter contract kan bieden of advies kan geven.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht