Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Alles draadloos, denk ook aan je gezondheid!

maart 19, 2019

Beste Lezer,

 

Alles draadloos lijkt een goede oplossing, zonder veel gedoe en rommel. Wist je dat dit allemaal extra straling geeft, net als door je mobiele- of Dect. telefoon? Wifi, bluetooth, we vinden het allemaal heel handig en kunnen bijna niet meer zonder. Realiseer je dat wij enorm worden blootgesteld aan straling, ook door voorwerpen of zaken die zich niet in ons huis bevinden. Helemaal zonder kunnen we niet meer, maar wees je ervan bewust. Er is bv een bedrijf dat een natuurlijke bescherming verkoopt tegen straling van een mobiel of draadloos bellen.

Zo verkoopt het bedrijf Life-Maxx verschillende dingen zoals kleding, gordijnen, een draagzak voor de baby enz. om  te beschermen tegen  straling. Onnodig denk je? Lees maar eens wat straling met je kan doen en oordeel zelf.

Veel onverklaarbare klachten zoals slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn enz. kunnen voortkomen door blootstellen aan straling.

Doe ermee wat je wilt, maar wees gewaarschuwd. Ik wens je een heel gezond leven toe!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht