Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Als het kalf verdronken is………….!!!!!

oktober 17, 2017

Beste Lezer,

 

Helaas is het voor sommige mensen te laat, wellicht is het nog veel te weinig bekend dat er een SOS functie zit op de meeste  GSMtoestellen. (Samsung en Iphone)  Deze functie kan zeer eenvoudig ingesteld worden. Heb je dringend hulp nodig en kun je niet bellen, druk dan 3 of 5 keer (afhankelijk van het toestel) op de aan en uit knop en de ontvangers die je hebt ingesteld, ontvangen dan foto’s vanuit beide camera’s , een  geluids- en tekstbericht en misschien wel het allerbelangrijkste, jouw exacte locatie. Indien het op jouw toestel niet werkt, kun je ook een 112 app downloaden. Neem het zeker voor het onzekere en zorg dat je een van de opties op je telefoon actief hebt. Hopen dat je het nooit nodig zult hebben, maar een gewaarschuwd mens…………!

DEEL DIT BERICHT HET KAN LEVENS REDDEN!!!!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

4 Reacties

 1. Denise oktober 17, 2017

  Nooit geweten, maar Sony heeft het dus niet? 🙁

 2. Eyeconnection oktober 17, 2017

  Hey Denise,

  Bij mijn weten alleen Samsung en Apple, maar als je met het handje op het woord SOS
  functie gaat staan en klikt kun je stap voor stap lezen hoe je het moet instellen. Je kunt het
  uitproberen. Lukt het laat het even weten, ook weer handig dan voor Sony gebruikers!

 3. Denise oktober 18, 2017

  Het lukt inderdaad niet met Sony, maar wel eventueel met de app. Dankjewel!

 4. Eyeconnection oktober 18, 2017

  Jammer dat ze het alleen hebben gemaakt voor Samsung en Apple, wel de grootste leveranciers betreft
  smartphones maar toch. Goed dat je de app hebt gedownload!

Plaats een bericht