Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Als je de keuze hebt, nieuw of refurbished ???

november 6, 2018

Beste Lezer,

Voordelen van een refurbished iPhone:

  • Een stuk goedkoper in vergelijking met nieuwe telefoons
  • Goed voor het milieu (duurzaam)
  • Met minder budget toch genieten van een iPhone
  • 2 jaar garantie bij technische problemen

Kies je voor een refurbished iPhone, dan heb je een goede, maar vooral goedkope refurbished iPhone in handen. Refurbished is een tweedehands toestel, maar dan zo goed als nieuw. Deze iPhones zijn om diverse redenen retour gekomen, (technische mankement, inruilprogramma of via verzekeraars). Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt. De iPhones zijn door-en-door getest en gewoon met 2 jaar garantie.

Wat betekent de A Grade?

Met een A Grade geeft men aan in welke staat het toestel is. Mogelijkheden zijn: remarketed (als nieuw), A Grade (zo goed als nieuw) en B Grade (zichtbaar gebruik).

De iPhones met een A Grade. Er kunnen kleine krasjes opzitten, maar niet meer dan 2 of 3. Deze bevinden zich meestal op de behuizing zelf. Zo kan men garanderen, dat je altijd een goed toestel in handen hebt

Refurbished of tweedehands?

Als je geen nieuwe iPhone koopt, dan heb je de keuze uit een tweedehands iPhone of een refurbished iPhone. Het voordeel bij een refurbished toestel, is dat je weet dat het toestel op veel punten is gecontroleerd. Het is een gebruikt toestel, maar weer helemaal opgefrist. Het kan zijn dat er een krasje op zit, maar dat is het dan wel.

Een tweedehands toestel is niet gecontroleerd. Je moet maar afwachten of alles nog  goed werkt. Met refurbished, weet je dat alles goed werkt. En je krijgt er garantie op.

Voordelig en duurzaam

Die twee woorden gaan prima hand in hand. Want kies je voor een refurbished product, dan geef je een product een tweede kans. Dat is voor het product wel zo vriendelijk en voor het milieu nog meer. Daarnaast zijn producten die een tweede kans krijgen voordeliger dan een nieuwe.

Kiezen voor een refurbished product is dus voordeliger en duurzaam, omdat je een toestel een tweede kans geeft.

 PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht