Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Twee mogelijkheden voor “gratis” toestel bij je abonnement?

oktober 15, 2013

Vervolg op het blog van vorige week.

Indien je toch een toestel wenst bij het afsluiten of verlengen van je abonnement zijn er twee mogelijkheden:

1. Toestel in eigen beheer. Hierbij zal je maandbedrag een stuk hoger zijn dan wanneer je kiest voor een SIm-only (zie vorige blog uitleg Sim-only) abonnement. De levering/aanschaf van een nieuw toestel wordt doorberekend in je maandbedrag. Als dit gezien de looptijd niet voldoende is om de aanschaf/levering van een toestel te dekken, zal er een bijbetaling nodig zijn. Indien men voor een relatief duur toestel kiest kan dit een optie zijn om de aanschaf van een toestel uit te smeren over de looptijd van het contract.

2. Toestel leasen. Hierbij zal het maandbedrag bestaan uit een deel voor de bel, SMS en/of data kosten verhoogd met een maandbedrag voor het gekozen toestel. De hoogte van het  maandbedrag is afhankelijk van de categorie waar de provider het toestel indeelt en de duur van het contract. Na de contractsduur is men in eerste instantie verplicht het toestel te retourneren aan de betreffende provider, anders zal er een boete volgen. Indien men besluit het toestel te willen behouden, zal de provider bepalen wat het toestel nog waard is en dat zal achteraf nog betaald moeten worden. Meestal is een lease constructie voordeliger, dan een toestel in eigen beheer, wanneer je tenminste het toestel aan het einde van de looptijd weer inlevert. Deze optie is echter alleen mogelijk bij consumenten producten. Zakelijk zul je dus voor  sim-only of een abonnement met toestel in eigen beheer kunnen kiezen. Een bijkomend voordeel van toestel lease is dat je binnen de garantie een gratis omruil en reparatie mogelijkheid hebt binnen 24 uur, zodat je nooit zonder een toestel hoeft te zitten.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht