Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

De AVG wet wat kan ik en moet ik ermee?

mei 2, 2018

Beste Lezer,

Vanaf 25 mei 2018 geldt in de gehele EU de nieuwe data- en privacywetgeving AVG. Op Europees niveau wordt deze wet ook wel General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Het doel van deze wet is het aanscherpen van de privacyrechten van personen, waaronder klanten. Ook mkb’ers en zzp’ers krijgen met de AVG-wetgeving te maken. Organisaties die deze wet niet naleven riskeren zeer hoge boetes. Hoe goed ben jíj voorbereid?

Voor je verschillende devices heeft Yes een mooi oplossing. Ook als je geen klant bij Yes bent kun je deze dienst aanschaffen. Wil je nog meer info, kun je contact met mij opnemen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Veiligheid voor alles! | Eye Connection on mei 15, 2018

Plaats een bericht