Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Basis instellingen what’s app 4 tips!

december 18, 2018

Beste Lezer,

 

WhatsApp foto aanpassen en meer.

WhatsApp is waarschijnlijk één van de meest gebruikte apps op je telefoon. En dat is niet gek, want deze applicatie houdt jou altijd in contact met je beste vrienden, familie en collega’s. En daarom is het handig dat je de basis van deze app onder de knie hebt. Dit moet je weten over de berichtenapp. voor sommigen misschien gesneden koek voor andere wellicht een eye opener!

Foto aanpassen en instellen

Allereerst wil je misschien een foto van jezelf instellen, zodat je contacten ook zien wie jij bent. Iedere keer wanneer je hen een bericht stuurt, zien ze jouw foto bij het bericht staan. Het is niet nodig, maar wel zo leuk. Ga in de app naar de menuknop en kies voor Instellingen. Tik daar op je profielfoto en het camera-icoontje. Vervolgens kun je een foto uit je bibliotheek kiezen, een foto nemen of je huidige foto verwijderen. Bij je profielfoto vind je ook je naam: als je erop klikt kun je je naam aanpassen.

Bericht verwijderen uit WhatsApp

Ooit een appje verstuurd en meteen daarna gedacht ‘oeps, dat had ik beter niet kunnen doen’? In de nieuwste versie van WhatsApp kun je namelijk een bericht verwijderen, tot zeven minuten nadat je hem hebt gestuurd. Hoe?  Leg je vinger op je bericht en houd het bericht vast, klik bovenaan op het menu dat verschijnt en tik hier op het prullenbakje. Er staan nu twee opties: Verwijder voor mezelf en Verwijder voor iedereen. Bij de tweede optie zal de ontvanger het bericht niet meer kunnen zien.

Laatst gezien uitzetten

De functie ‘laatst gezien’ in WhatsApp is handig als je wilt weten waarom iemand niet op je berichtjes reageert. Andersom vind je dat misschien minder prettig, omdat je dan altijd in de gaten gehouden kan worden door je contacten. Gelukkig kun je deze optie in WhatsApp uitzetten, zodat niemand meer kan zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopend. Ga weer naar Instellingen, waar je het kopje Account ziet. Tik hierop en ga daar naar Privacy. Bovenin je scherm zie je dan de optie Laatst gezien. Als je daarop klikt krijg je de keuze wie je laatst gezien-status mag zien: iedereen, alleen je contacten of niemand.

Zo zet je leesbewijzen uit

Je kunt binnen het Privacy-menu ook de leesbewijzen uitzetten. Daarmee kunnen anderen zien of je een bericht hebt gelezen. Zet bij Leesbewijzen het vinkje of de schakelaar uit.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht