Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Beheer en beveilig uw tablet, smartphone en/of tablet realtime!

december 23, 2014

Beste Lezer,

Steeds meer bedrijven hebben verschillende “devices” zoals tablets, smartphones en laptops in omloop. Voor zakelijk gebruik en soms ook privé. Hier staan vaak bedrijfsgevoelige gegevens op, die je uiteraard binnen het bedrijf wilt houden. Wat als deze devices kwijtraken of worden gestolen? Hoe handig is het om in één handeling b.v. een sales groep  te voorzien van één en hetzelfde document of app ?

Gegevens, waaronder inlog codes,  overzetten naar een ander toestel is vaak een heel gedoe. Vaak wordt dit vergeten of zelfs helemaal niet opgeslagen. Wat als je met één druk op de knop alle gegevens kunt overzetten naar een ander toestel?

Yes heeft hiervoor een hele handig tool. Deze tool is voor ieder netwerk geschikt. Dus ook als je klant bent van Vodafone, T-mobile, KPN, Hi, Telfort of andere aanbieders kun je gebruik maken van Device management van Yes telecom.

Kijk  naar dit filmpje en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op met je tussenpersoon of kijk op www.eyeconnection.nl voor mijn contactgegevens en vraag naar de voorwaarden.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht