Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Bellen vaste lijn vast bedrag voor nationaal en internationaal.

oktober 15, 2013

Van 2013 een goed jaar maken, daar wil ik jullie bij helpen. Wat is jullie grootste frustratie, grootste vraag, grootste ergernis op het gebied van vaste en/of mobiele telefonie.

Voor diegene die drie of meer onderwerpen aangeven, heb ik een leuke attentie, zo helpen we elkaar om duidelijkheid te scheppen in de mistige wereld die telecom heet. Mail mij na plaatsing van drie items je adres naar alice@eyeconnection.nl, zodat ik de attentie naar je op kan sturen.

Voor nu heb ik zelf een onderwerp gekozen in de hoop dat jullie daar iets aan hebben.

Nu diverse providers op het mobiele netwerk een onbeperkt bellen mogelijkheid hebben, volgen sommige aanbieders op de zakelijke vaste lijn. Je kunt nu voor een vast bedrag per maand naar vaste, mobiele en/of internationale nummers bellen, uitgezonderd zijn 0900 nummers en servicenummers. Dit betekent dat je iedere maand weet wat je kosten zijn van de vaste lijn. Uiteraard zit op al deze varianten een fair use policy. Door het analyseren van een recente factuur wordt een vaste korting gegeven en dit uiteindelijke bedrag wordt vastgelegd als maand bedrag. Dit is incl. de vaste kosten ofwel de infrastructuur, ook deze kunnen voordeliger worden aangeboden. Indien je nu bij de KPN zit,  is het zeker de moeite waard om er naar te laten kijken, maar ook als je bij andere aanbieders zit kan dit voor jou voordelig uitpakken. Let op voorlopig geldt deze actie tot eind juni, dus wees er snel bij!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je graag wilt weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht