Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Ben je een gebruiker van een Apple apparaat en ontvang je ook hoge facturen?

december 8, 2015

Beste Lezer,

Een van de vernieuwingen in iOS 9 is WIFI assistentie. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat je Apple apparaat automatisch overschakelt naar mobiel internet als de Wi-Fi-verbinding te slecht is. Wi-Fi Assistentie staat standaard ingeschakeld in iOS 9 en dat kan tot onaangename verrassingen leiden, omdat je mobiele data sneller op is. Met de tips uit dit artikel schakel je Wi-Fi Assistentie uit.

Wi-Fi Assistentie uitschakelen

Je kunt Wi-Fi Assistentie uitschakelen en weer inschakelen via de instellingen. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk.
  2. Blader naar beneden totdat je de schakelaar Wi-Fi Assistentie ziet.
  3. Zet de schakelaar uit.

De nieuwe functies in iOS 9 moet het leven eigenlijk makkelijker maken, maar komt komt alleen van pas bij mensen met een grote databundel. Staat de schakelaar aan, dan schakelt de iPhone automatisch over naar 3G of 4G. Automatische app-updates en andere achtergrondactiviteiten op je iPhone kunnen dan heel wat dataverkeer veroorzaken en dat is slecht nieuws voor mensen die zuinig moeten omspringen met hun MB’s. Wi-Fi Assistentie kan ook in actie komen als je toegang tot een mobiel netwerk is verlopen, bijvoorbeeld wanneer je in een hotelkamer of op een congres betaalde, tijdelijke toegang tot het draadloze netwerk hebt gekocht. Wi-Fi Assistentie heeft ook wel voordelen: je batterij gaat langer mee, omdat je Apple apparaat niet steeds probeert om opnieuw verbinding te maken met het draadloze netwerk. Let dus goed op hoe alles staat ingesteld en voorkom hoge facturen door  onbedoeld veel data te gebruiken buiten een WIFI omgeving!  

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht