Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Ben je je telefoon (Android) kwijt, spoor hem op !

februari 23, 2016

Beste Lezer,

Enkele blog berichten geleden heb ik uitgelegd hoe je een Apple telefoon kunt opsporen. Vandaag leg ik uit hoe je dit kunt doen met een Android telefoon.

Via Android Apparaatbeheer, een optie die je vindt in de app Google Instellingen, kun je ook je Android-apparaat opsporen. Nadat je de opties” de locatie van dit apparaat op afstand bepalen en vergrendelen” en “wissen op afstand toestaan” aan hebt gezet, hoef je enkel nog de app Android Apparaatbeheer te downloaden in de Google playstore.

Met deze app zie je de locatie van je telefoon, kun je in noodgevallen op afstand de inhoud wissen of je apparaat vergrendelen. Heb je geen ander Android-apparaat om je verloren smartphone te traceren, dan kun je je apparaten ook beheren via Google accounts apparaatbeheer.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren. 

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Met vriendelijke groet,

 

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Eyeconnection mei 3, 2016

    Hi Lizet,

    Sorry voor mijn late reactie! Als de telefoon uit staat kun je hem op dat moment niet opsporen, maar eens zal die weer aan staan, want gebruiken gaan ze hem uiteindelijk. Dus blijf het een aantal maal proberen. Maar hopen dat je het nooit nodig hebt.!

Plaats een bericht