Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Bescherm je smartphone!

april 25, 2023

Beste Lezer,

10 tips voor het beveiligen van je telefoon - Mobiel.nl

Zie hieronder een aantal tips om je smartphone te beschermen.

  1. Vergrendel de telefoon en simkaart met een zelf gekozen code
  2. Wees kritisch met het downloaden van apps
  3. Download een betrouwbare antivirus app
  4. Zorg dat je telefoon de nieuwste software heeft
  5. Kijk uit met WIFI hotspots
  6. Zet bluetooth , GPS en WIFI pas aan wanneer nodig, dit scheelt trouwens ook in het verbruik van je batterij.
  7. Installeer een find my smartphone app
  8. Wees alert op fishing ook al lijken ze uit betrouwbare bron te komen.
  9. Wees voorzichtig met het openen van links

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht