Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Bij welke provider kan ik gebruik maken van 4 G ( vervolg) !

november 26, 2013

Beste Lezer,

Als vervolg op vorige week nu de volgende netwerken:

Yes Telecom

Ook bij Yes telecom kun al een tijdje gebruik maken van 4 G, mits je een toestel en data abonnement hebt welke hiervoor geschikt zijn. Door de overgang naar nieuwe data proposities kan het zijn dat er nog gebruikers zijn met een oude data propositie, die niet geschikt is voor 4 G. Deze kun je elk moment laten omzetten. Dit kun je regelen via je business partner. Het mooie van de 4 G data abonnementen is tevens dat  het tegoed 3 maanden mag worden meegenomen. Dit is uniek in de markt! Tevens is het mogelijk voor € 3,00 per maand per simkaart data abonnementen te koppelen , zodat je van elkaar kunt gebruiken en daardoor minder snel boven je bundel uit gebruikt.

Tele2

Tele2 is begin september begonnen met de aanleg van een eigen 4G-netwerk in Nederland. Klanten van de provider maken op dit moment gebruik van het 3G-netwerk van T-Mobile. Het 4G-netwerk zal deels gebruikmaken van de antennes van T-Mobile, maar de netwerken van de twee providers blijven verder gescheiden. De opkomst van 4G geschikte apparaten geldt niet alleen voor de telefoons. Er zijn ook steeds meer tablets, USB modems en mobiele (WiFi) routers waarmee je super snel kan surfen over het web, via het 4G netwerk. Huawei en Option zijn twee merken die hiermee bezig zijn.

Wat is de meerwaarde voor jou als ondernemer?

Voor ondernemers die sneller en slimmer willen werken is 4G dé oplossing. Denk aan het snel binnen halen van bestanden en e-mails, bedrijfsdemo’s laten zien op volle snelheid en altijd bereikbaar zijn onderweg, zelfs met openbaar vervoer. 4G maakt het mogelijk je eigen mobiele kantoor in te richten door verschillende apparaten aan te sluiten op het 4G netwerk. Dit is ideaal voor flexibele medewerkers en thuiswerkers! Ook wordt videobellen nu pas echt interessant. Zo bent je constant met je klanten in contact zonder fysiek bij elkaar op locatie te hoeven zijn. Wil je ook supersnel internetten met 4G? Neem dan contact met mij op en laat je adviseren over de mogelijkheden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht