Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Bij welke provider kan ik gebruik maken van 4 G?

november 19, 2013

Beste Lezer,

De ontwikkelingen van 4G zijn continu in beweging. Maar hoe zit het precies met de verschillende providers? Wie biedt al 4G aan en wie nog niet? Hoe zit dat nu precies?

4G staat voor supersnel mobiel internet, tot wel 10x sneller dan de huidige mobiele internetverbindingen. Dat staat garant voor een rijkere mobiele ervaring en biedt nieuwe mogelijkheden voor communicatie en samenwerking. Zo kunt u nóg efficiënter uw zaken regelen.

KPN
KPN was de eerste provider die het 4G netwerk aanbood in Nederland. Zij geven iedereen toegang tot het 4G netwerk mits je op de nieuwe abonnementsvorm Zakelijk Mobiel zit of het consumenten product alles in 1 premium. 4G van KPN is niet alleen fijn voor persoonlijk gebruik, maar ook in het werk heeft het enorm veel voordelen. Zo zal het werken in de Cloud alleen maar makkelijker worden en kun je bestanden onderweg snel en eenvoudig downloaden terwijl je lekker naar Youtube of  Spotify luistert, dat is pas echt het ‘nieuwe werken’. Let daarbij wel op je data limiet!

Vodafone
Vodafone heeft begin juli 2013 het een en ander gewijzigd. De provider heeft toen bekend gemaakt zijn netwerk te gaan voorzien van zogeheten Antenna Integrated Radio antennes (AIR). Deze zorgen voor een betere dekking en snelheid van het bestaande 2G en 3G netwerk en zijn tevens geschikt voor  het 4G netwerk. De verbetering van bestaande netwerken is fase 2 van het “Fastforward” programma. Fase 3 is de uitrol van 4G. Sinds 5 augustus is het 4G netwerk van Vodafone beschikbaar in de Randstad. Vodafone biedt 4G aan op verschillende zakelijke abonnementen, namelijk: Red Business Essential, Red Business en Red Business Super. Let wel ten alle tijden heb je een toestel nodig welke 4 G ready is. Vodafone is op dit moment de enige waarbij 4G werkt op de Iphone 5S en 5 C i.s.m. het juiste abonnement.

T-Mobile Vanaf  gisteren 18 november 2013, kunnen klanten van T-mobile sneller internetten. Het 4G-netwerk wordt als eerste actief in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in delen van Den Haag. Eind volgend jaar moet bij 80 procent van de klanten van T-Mobile 4G-bereik zijn. Alle bestaande abonnementen kunnen straks gebruik maken van 4G, zonder extra kosten of wijzigingen. Alle klanten zijn als het goed is geïnformeerd middels een SMS bericht!

Volgende week over Tele2!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht