Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Brexit heeft invloed op de energieprijzen!

juni 28, 2016

Beste Lezer,

De energiemarkt is behoorlijk in beweging en we hebben de prijzen de afgelopen weken steeds iets zien oplopen.

Afgelopen week was er gelukkig een kleine daling, maar nu zet de stijging weer door. Voornaamste reden is waarschijnlijk het vertrek van Groot Brittannië uit de Europese Unie. De onzekerheid die de Brexit met zich mee brengt heeft voor de markt een prijsopdrijvend effect.

De nog onduidelijke veranderingen maken, dat er vanuit onzekerheden gehandeld gaat worden en dat heeft ook invloed op de energieprijs.

Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen kunnen we de komende weken gaan zien. Is het tijd om naar de energieprijzen te kijken omdat het contract binnen nu en 3-4 maanden afloopt, stuur dan een energie eindafrekening naar alice@eyeconnection.nl  en laat een vrijblijvende offerte maken.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht