Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Closing the loop, duurzaam ondernemen!

juni 30, 2020

Beste Lezer,

Huis

Indien je invulling wilt geven aan duurzaam ondernemen, heeft  CLT closing the loop daar een prachtige oplossing voor. Het is een Amsterdams bedrijf. Voor een nieuw toestel dat je als klant koopt, zamelen zij een defect afrikaans toestel in. Je kunt gewoon bij je huidige leverancier blijven inkopen, het enige dat je doet is, dit bij hen melden. Je betaalt hiervoor een kleine fee en daarvoor gaan zij aan de slag.

Op deze manier kun je  als klant gewoon een nieuwe toestel i.p.v. refurbishesd aanschaffen, maar toch met een duurzaamheidsdoelstelling.

Westerse landen hebben een ecosysteem aan bedrijven opgebouwd, dat zorg draagt voor duurzaam demonteren van apparatuur.  In Afrika is dat nog niet zo, computers en telefoons worden gedumpt of verbrand. Scholen en kerken en andere communities worden  er nu  bij betrokken om het eco syteem op te bouwen, op de manier zoals wij dat in de jaren 70 ook deden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht