Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Consumenten claim!

oktober 4, 2016

Beste Lezer,

Als vervolg op mijn blog van vorige week de uitleg hoe en wanneer je een claim kunt indienen!

Iedere consument die de afgelopen jaren een telefoonabonnement met toestel heeft afgesloten, kan meedoen, geldt dus niet voor zakelijk afgesloten contracten. De enige voorwaarde is dat het moet gaan om een abonnement met een zogenaamde all-in-prijs waarbij de kosten in verband met het toestel niet apart zijn genoemd. Het maakt niet uit of het abonnement nog loopt of al is beëindigd. U hoeft zich maar één keer aan te melden om met meerdere abonnementen te kunnen meedoen. Bij voorkeur heeft u het toestel nog in uw bezit, maar u kunt ook meedoen als u dit niet meer heeft. Het maakt niet uit of uw toestel oud, versleten of kapot is. Stuur uw toestel niet aan ons op, maar wacht op instructies hoe u uw toestel kunt teruggeven aan uw provider. Op basis van de tot nu toe beschikbare informatie hebben in ieder geval de volgende providers abonnementen met een all-in-prijs verkocht. Let op: deze lijst kan nog worden uitgebreid en bepaalde providers horen bij elkaar.

  • KPN Onder KPN vallen tevens Telfort en Hi
  • T-mobile Onder T-mobile valt tevens Ben
  • Vodafone Onder Vodafone valt tevens Hollandsnieuwe
  • Tele2

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht