Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Creatief met je mobiele telefoon!

april 30, 2019

Beste Lezer,

Als vervolg op vorige week nog wat leuke selfie tips!

 

Maak een persoonlijk gifje met JibJab

Wie houdt er niet van gifjes? Om jezelf of die ene jarige vriend in zo’n leuk bewegend plaatje terug te laten komen, download je de app JibJab. Kies een bestaande foto of maak er eentje in JibJab… Et voilà! Het gezicht verschijnt in een headbangende dinosaurus, een kleurige piñata en vele andere grappige scenes. Zo zit er altijd wel eentje voor jou bij.

  • JibJab is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Geef jezelf een make-over met YouCam Makeup

Ben je niet echt experimenteel met make-up? Deze selfie app laat je heel simpel zien hoe groene oogschaduw je staat of welke kleur lippenstift jou nog mooier maakt. Maak een selfie met de camera van je smartphone, selecteer deze foto in het menu van ‘Foto make-up’ en ga aan de slag. Vervolgens beslis je bij ‘Make-up’ of jouw gezicht, ogen, mond of zelfs je haar een make-over krijgen.

  • YouCam Makeup is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht