Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Danoontje powerrrrrrrrrrrr bank!

oktober 31, 2017

Beste Lezer,

Je hebt een smartphone om overal mee naartoe te nemen, maar als de batterij leeg is, zit je vast aan een stopcontact. Eigenlijk best ouderwets en onhandig. Met een externe batterij kan je overal je accu opladen. Wil jij een externe batterij aanschaffen, maar weet je nog niet welke geschikt is?

Wat is een externe batterij?

De naam zegt het eigenlijk al: een externe batterij, mobiele oplader of powerbank, is een oplader waarmee je zonder stopcontact je smartphone of tablet kunt opladen. De oplader is vaak klein van formaat, zodat je deze gemakkelijk mee kan nemen. Handig dus voor als je onderweg of op vakantie bent en je batterij snel leeg is.

Hoe werkt dat?

Een externe batterij is voorzien van een USB-poort waar de oplaadkabel van je mobiele apparaat in kan. Sluit de kabel waarmee je jouw smartphone of tablet wilt opladen aan en hij wordt automatisch opgeladen. Gaat het niet vanzelf? Druk dan op de knop, zodat het opladen begint.

 

Welke externe batterij is geschikt voor mij?

Net als mobiele telefoons zijn mobiele opladers er in allerlei soorten en maten. De prijs van een externe batterij varieert van € 10 tot € 100. Waar het uiteindelijk om draait is de capaciteit van de batterij van de smartphone of tablet en de capaciteit van de powerbank.

• De capaciteit van de batterij van je mobiele telefoon.
De capaciteit van je smartphone wordt uitgedrukt in milliampères-uur (mAh). Kun je vinden in de specificaties van het product.
• De capaciteit van de externe batterij. 
De mobiele oplader die je wilt gebruiken moet minimaal over hetzelfde aantal mAh beschikken om het gewenste apparaat in 1 keer op te laden.

Een voorbeeld: een Samsung Galaxy S5 mini heeft een capaciteit van 2100 mAh. Een powerbank met een capaciteit van 8000 mAh laadt deze telefoon minimaal 3 keer volledig op (plus een beetje).

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht