Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

De komende weken What’s app tips over o.a privacy!

november 20, 2018

Beste Lezer,

Meer privacy op WhatsApp!

Stiekem doe je alsof je een berichtje niet hebt gelezen. Maar met de instellingen van WhatsApp lijken we niet meer te kunnen doen alsof. Toch is er een manier om toch je privacy op Whatsapp te behouden.

Twee WhatsApp-tips waarvan je het bestaan wellicht nog niet wist.

Tip 1: Omzeil de blauwe vinkjes

Update privacy op Whatsapp: de blauwe vinkjes zijn nu ook voor iPhone eenvoudig uit te schakelen. Ga naar instellingen > Account > Privacy en schakel de leesbewijzen uit.

Sinds de introductie van de blauwe vinkjes, kan iedereen zien of een bericht is gelezen. Wij hebben een simpele truc voor iPhone-gebruikers om de blauwe vinkjes te omzeilen.

1.Sluit WhatsApp af.
2.Open WhatsApp, maar open nog niet het bericht
3.Zet je telefoon op vliegtuigmodus.
4.Open het bericht.
5.Sluit WhatsApp af.
6.Schakel vliegtuigmodus uit.

Er zijn twee manieren om vliegtuigmodus te activeren:
– Via Instellingen > het vliegtuigsymbool > tik op de schakelaar;
– Via het bedieningspaneel > veeg vanaf de onderkant het scherm omhoog > tik op het vliegtuigsymbool.

Android-gebruikers zijn een stuk gemakkelijker af:
1.Open WhatsApp.
2.Ga naar Instellingen.
3.Klik op Account > Privacy.
4.Schakel het vinkje ‘Leesbewijzen’ uit.

Wist je dat als je de leesbewijzen uitschakelt, je ook geen ontvangstbewijzen van anderen kan zien? Wel worden er nog leesbewijzen verstuurd in groepsgesprekken.

Tip 2: Laatst gezien

Wil je niet dat iedereen ziet wanneer je voor het laatst online bent geweest? Volg dan deze stappen:
1.Open WhatsApp.
2.Ga naar Instellingen.
3.Klik op Account > Privacy > Laatst gezien.
4.In dit menu kies je voor wie de ‘laatst gezien’- status zichtbaar is.

Als je er voor kiest om jouw ‘laatst gezien’- status niet te delen, kan je ook geen ‘laatst gezien’ van anderen zien.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht