Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Dé oplossing tegen de schadelijke straling van de smartphone!

december 8, 2014

Beste lezer,

Je herkent of ziet het vast wel eens… Meiden die tijdens het uitgaan de telefoon in de bh bewaren en tijdens het slapen de telefoon naast of onder het kussen leggen. Het lijkt praktisch, vooral als je zo snel mogelijk de wekker uit wilt zetten, maar uit onderzoek komt naar voren dat het niet goed is voor je gezondheid. Wat blijkt: vier vrouwen die hun mobiel jarenlang bij hun borst droegen kregen borstkanker. Oké, dat klinkt best heftig en tegenwoordig lijkt het alsof je overal kanker van kan krijgen, maar mobiele straling wordt niet zomaar als mogelijk kankerverwekkend beschouwd door de WHO (World Health Organization).

Zo gelden er in België al speciale wetten voor kinderen, maar het is natuurlijk erg lastig om de telefoon voor altijd te verbannen. Uiteraard geldt dit niet alleen voor vrouwen.

Mannen die de telefoon in de broekzak dragen kunnen hierdoor minder vruchtbaar worden. Ook voor hen geldt dat een telefoon in de buurt van je kussen of bed teveel straling geeft. Wat kun je doen om jezelf zo goed mogelijk te beschermen? Naast je telefoon in je tas bij je dragen en het tijdens het slapen zo ver mogelijk uit de buurt te houden is er nog een andere optie. De RADYGO protector! De RADYGO protector is een telefoonhoesje dat speciaal ontwikkeld is om de straling van de telefoon met 90% tegen te gaan. Daarnaast gaat je batterij langer mee en beschermt deze de telefoon net zoals iedere andere case tegen schade door vallen en stoten. Maar belangrijker is, de magnetische achterkant die je kunt omklappen, waardoor je video’s kan bekijken zonder je telefoon zelf vast te houden.

Ook bestaat er de personalfloww , deze is speciaal ontwikkeld om een gezonde natuurlijke omgeving rondom jezelf te vormen als bescherming tegen stralingsbronnen om ons heen. Want niet alleen mobieltjes geven straling af. Als je googled op straling zul je nog veel meer erover vinden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht