Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

De ver van mijn bed show vervolg!

februari 19, 2019

Beste Lezer,

 

Als vervolg op vorige week, nog een paar te verwachten trends.

 

Trend 4: volgende fase van draadloos opladen

Je kunt je smartphone inmiddels draadloos opladen. Echter is dit nog niet zo bekend  en gebruikt bij  en door iedereen. Vermoedelijk zullen volgend jaar meer gebruikers hun telefoons draadloos kunnen opladen, maar zal ook de technologie erachter flink verbeteren. Wat te denken van het draadloos opladen van je elektrische auto? Er zijn bovendien bedrijven die al experimenteren met radiogolven, waarmee je binnen een straal van enkele meters allerlei apparaten kunt opladen. Alles valt op te laden, zolang het apparaat een radiozender heeft.

Trend 5: cyber security

2018 is een zeer interessant jaar geweest vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming, maar we zijn er nog niet. Virussen worden steeds hardnekkiger, waardoor er nog betere beveiligingssystemen nodig zijn. Een interessante trend voor 2019 op het gebied van cyber security is dan ook Endpoint Detection and Response (EDR). Zonder moeilijke terminologie te gebruiken, komt EDR erop neer dat het ongewenste activiteiten die doorgaans niet worden opgemerkt door je virusscanner, detecteert. Niet per definitie om een aanval te voorkomen, zoals je virusscanners doen, maar om zo snel mogelijk op een digitale inbraak te reageren. Er kan gerichter worden gezocht naar verdachte processen of nieuwe malware.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht