Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

De ver van mijn bed show?

februari 12, 2019

Beste Lezer,

 

Voorspellingen over de grootste technologie trends van 2019.

 

Trend 1: De komst van 5G

4G is aan vervanging toe en opvolger 5G wordt sneller, betrouwbaarder, stabieler en kan een hoger datavolume per gebied aan. Er wordt al lange tijd gepraat over de opkomst van 5G, maar vooralsnog is het onbekend wanneer we 5G in Nederland kunnen gebruiken. Wel wordt verwacht dat fabrikanten, waaronder HTC, LG en Nokia, volgend jaar met de eerste 5G-telefoons komen.

Trend 2: chatbots worden beter

Steeds meer mensen hebben Google Home in huis en door een recente update ondersteunt de spraakassistent ook de Nederlandse taal. Ook op het gebied van chatbots zullen er vorderingen plaatsvinden, waardoor bepaalde banen mogelijk verdwijnen. Je fastfood bestellen, een lening aanvragen of personeel aannemen. De mogelijkheden zijn oneindig. Verwacht wordt dat 40% van de grote bedrijven chatbots ondersteunen tegen 2019.

Trend 3: augmented reality in plaats van virtual reality

Er komen steeds meer toepassingen voor virtual reality, maar de technologie is nog niet volledig van de grond gekomen. Het is nu een gave technologie, maar daar blijft het wel een beetje bij. Het iets minder aantrekkelijke broertje augmented reality, waarbij een digitale laag over de werkelijkheid wordt gelegd, zal zich in 2019 daarentegen vermoedelijk verder gaan ontwikkelen.

Komt de ontwikkeling van virtual reality volgend jaar dan helemaal tot stilstand? Dat verwachten wij zeker niet. Er wordt hard gewerkt om de huidige VR-brillen bijvoorbeeld van interessante updates te voorzien, waaronder een oogtracker. De bril zal dan niet alleen je hoofdbewegingen registreren, maar ook de bewegingen van je ogen. Daarmee wordt virtual reality nog realistischer en mogelijk breder inzetbaar, bijvoorbeeld in het onderwijs of in de zorg. Een spannende tech trend in 2019 dus.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht