Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Digitale facturen hoe kom ik er aan!???

juni 23, 2015

Beste Lezer,

Steeds meer krijg ik de vraag hoe kom ik aan mijn facturen, ik krijg ze niet meer per post opgestuurd! Soms sturen  providers facturen per mail , maar meest gebruikelijk is dat de factuur online klaarstaat. Hoe kun je die factuur nu inzien of nog belangrijker uitprinten voor je administratie?

Maak op de site van de provider een account aan. Let goed op of je een zakelijke of particuliere klant bent, dit maakt bij de meeste providers een verschil, je moet  je dan vaak op een andere site je aanmelden. Door een inlognaam en wachtwoord aan te maken en je soms extra( bij KPN) aan te melden voor digitale facturen, kun je meestal meteen of de volgende maand de facturen inzien. In ditzelfde account kun je de facturen ook downloaden en uitprinten.

Indien je een klantnummer nodig hebt kun je deze aanvragen bij diegene die het abonnement destijds heeft geregeld of door te bellen naar de betreffende provider. Zij zullen voordat ze deze afgeven eerst wat gegevens van je controleren. Zorg dus dat je op de hoogte bent van postcode huisnummer, soms bankgegevens, KVK nummer en/of geboortedatum.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht