Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Doe jij het veilig???

januari 9, 2018

Beste lezer,

 

Ik hoop dat je mijn informatie een beetje hebt gemist. Drie weken niet geblogd pff, dat was niet de bedoeling, maar door alle gekke weken en feestdagen is het er niet van gekomen. Nu weer in het normale ritme en mag je elke week, tenzij ik op vakantie ben een blog van mij verwachten.

Al meerdere malen heb ik aangegeven dat WIFI onveilig is. Hackers kunnen heel eenvoudig aan gevoelige informatie komen. De data bundels worden steeds groter, dus het wordt ook steeds voordeliger en daardoor gemakkelijk en veilig om via 4G je data te gebruiken. 4 G netwerk werkt met encryptie, ofwel is versleuteld, waardoor het nagenoeg onmogelijk is om dit te hacken.

Wist je dat ook via bluetooth eenvoudig te hacken is?

Zorg ervoor dat je telefoon niet detecteerbaar is via Bluetooth. Dit regel je eenvoudig via de instellingen van je telefoon. Als je smartphone altijd onzichtbaar is voor vreemde apparaten, is de kans zeer klein dat je ooit gehackt wordt. Nog beter is het om je Bluetooth standaard uit te zetten en pas in te schakelen zodra je het nodig hebt. Dit scheelt je ook nog een veel batterijcapaciteit!

Voor WIFI en bluetooth geldt teven,s dat het veel batterijvoeding gebruikt. Als je het niet nodig hebt,  zet het dan uit.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

2 Reacties

  1. Denise januari 9, 2018

    Helemaal waar, daarom log ik nooit in op de bank via wifi 😉 Thanks voor de tip!

  2. Eyeconnection januari 16, 2018

    Ben blij je te kunnen helpen met tips!

Plaats een bericht