Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Domme meter geeft meer kosten!

augustus 3, 2021

Beste Lezer,

Slimme meter | Consumentenbond

TOON FREQUENTIE SIGNAAL

Per 1 juli 2021, zijn netbeheerders gestopt met het Toon Frequentie Signaal. Dit signaal zorgde ervoor dat een traditionele (domme) meter met een dubbel telwerk schakelde tussen het normaal tarief en het dal tarief. Klanten met zo’n meter kunnen daarom niet meer kiezen voor een dubbel tarief. We merken dat dit nog lang niet bij iedereen bekend is, waardoor klanten verrast worden met een enkel tarief. Dat leidt tot hogere facturen, wanneer men veel in de daluren energie verbruikt. Het is dus belangrijk dat je ervan bewust welk type meter je hebt. En wellicht een idee om over te stappen naar een slimme meter wanneer je veel in de daluren je energie verbruikt. Verbruik je voornamelijk in de piekuren energie en heb je een geen slimme meter, zal dit een stukje voordeel opleveren, want enkel tarief is voordeliger dan piektarief.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht