Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Drie gadgets die je kunt gebruiken met je smartphone !

maart 26, 2019

Beste Lezer,

 

Er komen steeds meer slimme apparaten die jouw leven niet alleen gemakkelijker maken, maar ook een stuk voordeliger. 

1.     Een gezonder leven met Fitbit

Wil je een gezonder en actiever leven ? Laat de Fitbit je dan hierbij helpen. Je draagt hem als een horloge en koppelt ‘m aan je smartphone. Het slimme apparaatje houdt je activiteiten bij en laat weten hoe het met je gezondheid gesteld is. Zo meet het je hartslag, het aantal stappen die je zet, je slaappatroon en de hoeveelheid verbrande calorieën per dag.

2.   Stofzuigen door een robotstofzuiger.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een robot die het huishouden doet. Tegenwoordig heb je robotstofzuigers die je graag een handje helpen. Wil je er ook eentje aanschaffen? Check dan wel voor welke vloer de robotstofzuiger geschikt is en of hij bijvoorbeeld over een drempel kan. Sommige modellen kun je zelfs besturen via een app. op je telefoon of de vloer laten dweilen.

3.     Extra veilig door slimme sloten

Tegenwoordig open en sluit je je deuren gewoon met een slim slot. Hierbij kun je je smartphone als sleutel gebruiken en hoef je in principe niet meer naar de voordeur te lopen. Ook krijg je een overzicht te zien van het openen en sluiten van de deur, zodat je op afstand ziet wie er thuiskomt.

In het volgende blog heb ik er nog een paar voor je!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht