Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Dual of Duo wat is het verschil?

oktober 15, 2013

Na een heerlijke vakantie wil ik jullie graag weer van informatie voorzien!

Veel vragen kreeg ik in de afgelopen tijd over het verschil tussen dual of duo. Hierdoor werd ik wakker geschud. Bepaalde termen zijn voor mij soms zo vanzelfsprekend, dat ik mij nu genoodzaakt voelde dit aan jullie lezers uit te leggen.

Een duokaart is een dubbele simkaart, deze twee simkaarten zijn identiek aan elkaar. Je kunt ze in twee verschillende toestellen, of een toestel en b.v. Ipad stoppen, waarbij je gebruik maakt van hetzelfde abonnement (met hetzelfde 06 nummer) in meerdere apparaten. Een van de apparaten moet altijd uit staan, anders verstoren de twee elkaar en zul je veel uitval of storing ervaren.

Het voordeel is dat je maar 1 abonnement nodig hebt, het nadeel is dat je b.v. geen data of spraak tegelijk kunt gebruiken. Indien je b.v. de kaart in een toestel en een autotelefoon stopt, betekent het ook altijd dat een van de twee moet uitstaan, anders kiest de kaart willekeurig, meestal waar hij het laatste gesprek op gevoerd heeft. Dit zou kunnen betekenen dat wanneer je in de auto een gesprek hebt gehad, je daarna de gesprekken mis loopt op kantoor, omdat deze gesprekken doorgevoerd worden naar de autotelefoon.

Een Dual toestel wil zeggen dat je twee verschillende simkaarten in één toestel kunt stoppen, dus twee verschillende abonnementen b.v. privé en zakelijk, met twee verschillende nummers. Het voordeel is dat je maar één toestel nodig hebt. Het nadeel is dat je altijd goed moet kijken met welk nummer je uitbelt, vanwege b.v. privé en zakelijk.

Er zijn een aantal merken die Dual toestellen leveren, Samsung is daar één van.

Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om meerdere nummers op 1 simkaart te hebben. Als je meer wilt weten, kun je  mij daarover mailen of:

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de  onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht