Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Duurzame energie of kolencentrales?

november 13, 2018

Beste Lezer,

Heb je wel eens nagedacht hoe groen de energie is, die je inkoopt, via je aanbieder? Veelal is gebleken, dat veel aanbieders, nog steeds meer grijze stroom opwekken en leveren, zelfs ook nog via kolencentrales, dan groen.  Qurrent bijvoorbeeld, heeft een 10 gekregen van Greenpeace voor de levering van hun stroom. 100% groen dus.

Zo zijn er meer natuurlijk. Maar kies je niet alleen voor duurzaam, maar wil je ook een voordelige aanbieder?  Lastig hè, al die aanbieders vergelijken en ook nog de verschillen afwegen?

Laat je daarom adviseren, door iemand die er verstand van heeft. Eye Connection adviseert al meer dan 6 jaar, bedrijven en consumenten op het gebied van stroom.

Stuur een eindafrekening en wij gaan aan de slag voor je, geheel vrijblijvend!

Doe het nu, wanneer je contract gaat verlopen, want je gaat automatisch naar de duurdere variabele tarieven en de prijzen zijn enorm aan het stijgen!

Pak je voordeel, nu het kan!

 PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht