Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Een aantal grote veranderingen door 5G!

juli 14, 2020

Beste Lezer,

Elektro kabel met draden stock afbeelding. Afbeelding bestaande ...

Als 5G eenmaal uitgerold is en afdoende werkt, zal er een aantal grote verschillen zijn m.b.t. 4G.

  1.  Alles kan compleet draadloos, stel voor je mooie flinterdunne flatscreen hoef je alleen maar aan te sluiten op het electriciteitsnetwerk geen kabels kastjes  enz. meer

2. Ongekende snelheid hoger dan 4G,  uiteindelijk 33 x zo snel  en 500 x sneller dan 3G.

3. Providers van draadloze media, zullen meer data hebben dan Facebook en Google samen.

De informatie die Mark Zuckerberg verzamelt en verzamelde en als vergrijp wordt gezien, zal in vergelijking met de providers met 5G  lijken op het foutparkeren van je auto.

4. De amerikaans overheid is met plannen bezig om in 3 jaar tijd 5G uitgerold te hebben , zodat het in geheel Amerika dekkend is.

5. op 5G is er veel minder vertraging dan op 4G,  voor applicaties die real time controle vereisen, zoals drones, internet of things envirtual reality devices is dit een hele vooruitgang.

Let wel 5G is een combinatie van verschillende bandbreedtes, er moet dus eerst ruimte gemaakt worden en 2G en 3G zijn al bij diverse providers aan het verdwijnen. Dus voor het allemaal zover is, zullen we weinig merken  van snelheid verschil op 5G, t.o.v. 4G.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht