Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Een aantal voordelen van 4 G !

november 12, 2013

Beste Lezer,

Je smartphone heb je altijd bij je en uit onderzoek blijkt dat mensen liever hun portemonnee verliezen dan hun telefoon. Een smartphone is een mini-computer die je in staat stelt méér te doen, zien, delen en beleven. Mobiele technologie als 4G doet dit ook: het maakt méér mogelijk in uiteenlopende situaties. Hier vijf momenten en situaties waarbij 4G écht het verschil maakt ten opzichte van 3G en wifi-verbindingen.

1. Reizen: Onderweg in de trein
2. Entertainment: Als je video wilt streamen
3. Communicatie: Als je wilt FaceTimen, sociaal netwerken of Skypen Collaboratie:
4. Samen werken aan PowerPoint in de cloud met Office 365
5. Onafhankelijkheid: Je hoeft niet op zoek naar wifi Blijft natuurlijk altijd nog belangrijk dat je het data limiet niet overschrijdt. Je zult door gebruik van 4 G nog makkelijker je telefoon, tablet en/of laptop voor alles gaan gebruiken. Dus zorg voor voldoende data limiet!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht