Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Een Personal Assistant op je telefoon!

januari 3, 2017

Beste Lezer,

Wist je dat een persoonlijke assistent helemaal niet duur hoeft te zijn? Iedereen met een Android Smartphone heeft er namelijk een op zak. Twee tips voor jou, welke apps je  kunt gebruiken. Volgende blog nog twee tips!

1. Google Now

Google Now wordt met de meeste Android-smartphones meegeleverd en is Google’s zelf-ontwikkelde digitale hulpje. Het heeft grotendeels dezelfde functies als Siri (voor Apple) en helpt je met je dagelijkse bezigheden door persoonlijke informatiekaarten te tonen. Deze kaarten laten zien wat op dat moment belangrijk is voor jou als gebruiker. Als je bijvoorbeeld een afspraak hebt staan, dan toont de app je een kaart met de route naar de plaats van bestemming. Ook krijg je een melding wanneer je moet vertrekken en word je, als er bijvoorbeeld file is, gewaarschuwd dat je beter wat eerder kunt vertrekken.

2. Robin

Android-gebruikers kunnen net als iPhone-bezitters met hun smartphone praten. Niet via Siri de virtuele assistent van Apple, maar via Robin. De app noemt zichzelf ‘The Siri Challenger’ en lijkt veel op de iPhone variant. Robin is een perfect gezelschap voor wie onderweg is. Via spraak geef je de app opdrachten. Zo helpt Robin je bijvoorbeeld om je belangrijkste afspraken te onthouden, de weg te vinden, GPS gegevens te delen en gesproken teksten uit te schrijven. En dat allemaal terwijl jij je ogen op de weg houdt. Druk op de microfoon button of zwaai ‘hallo’ button en Robin staat voor je klaar.

Volgende blog volgen er nog twee!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht