Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Een Personal assistant vervolg 2 tips!

januari 10, 2017

Beste Lezer,

Vorige week gaf ik je 2 tips en nu weer 2 tips!

3. 24me

Als je echt helemaal zorgeloos door het leven wil gaan, gebruik dan 24me. Deze supercomplete app kruipt in al je agenda’s, to-do lijstjes, notities en mails, en trekt daar alle belangrijke informatie uit. Zodra je ergens van op de hoogte moet zijn laat 24me het je weten. Moet je hypotheek of huur vandaag betaald worden? Komt je vriendin vanmiddag langs? Moest je nog iemand bellen? 24me herinnert je eraan. Precies op tijd zoals een echte personal assistant.

4. LastPass

Er is één ding waar je niet zomaar elke app mee vertrouwt: je wachtwoorden. Maar echt veilige wachtwoorden kiezen én ze allemaal uit je hoofd leren is voor de meeste mensen een lastige en vooral saaie taak. De app LastPass is een extreem veilige ‘password manager’, die er voor zorgt dat je altijd voor al je diensten een veilig wachtwoord kunt gebruiken zonder dat je ze hoeft te onthouden. Een kwestie van één supersterk master-password onthouden of ontgrendelen met je vingerafdruk, en dan kun je de rest aan LastPass overlaten.
Download de app LastPass.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht